lauantai 2. heinäkuuta 2011

» hope to see you on the finish line

Heippa!

Ai että olenko taas unohtanu kirjotella, olen. Mä voisin tässä kertoo sitten vaihteeksi vaikka ihan kaikki tapahtumat, ensinnäkin mun kesälomasta vaikkapa. :--)

Espanjan reissu (Oulu-Turku-Riika-Barcelona) 


Mä lähin 27.6 lentokoneella Espanjaan ja me päästiin sinne iltapäivän puolella. Siellä ei ollu edes niin kuuma kun mä kuvittelin. Siellä oli oikeestaan vaan 21-23 astetta lämmintä, vaikka mä kuvittelin että siellä olis ollu melkein 30 astetta lämmintä. Barcelonan kentältä me lähettiin bussikuljetuksella Santa Susannaan, joka sijaitsee 70km päässä Barcelonasta. Se oli semmonen ihan mukava pikkukylä. Kun me sinne päästiin, meille haettiin huonekortit ja päästiin tutustuun meijän huoneeseen. Ja mähän tosiaan olin samassa huoneessa Satun ja Jeremiaksen kanssa. Reissulta mulla jäi parhaiten mieleen ranskalaiset pojat, ruoka, shoppailureissut ja se yksi ilta baarissa, kun käytii kattoo FC Barcelonan kultapeli! (:

Sitten 31.5 tultiin takaisin Ouluun samaa reittiä. Päästiin vasta illan päälle Oulun lentokentälle, niin en enää sillo päässy liikkumaan mihinkää päi. 1.6 mää pääsinki jo sitten kylälle kattoon ihmisiä ja lähin koululle päivällä. Kaikki ihanat ja huiput ihmiset tuli moikkaan mua! :--)

Mitään muuta jännää Haukiputaalla ei tapahtunut, kun päättärit ja juhannus oli ihan mukavia.

Päättärit mä vietin lähinnä harjulla ja Nikillä. Harjulla oli ihan mukavasti porukkaa. Siellä olikin sitte, Aino, minä, Juuso, Niki, Paavo, Peetu, Mika, Pate, Maria ja Roosa kävi jossain välissä, Nippe ja tällain :--)

Juhannuksena mä olin ensin tylsistyny ja sit soitin Roosalle, ja menin käymää niille. Lähettii Roosan ja Marian kanssa sitten harjulle ja sitten sieltä mää lähin Miikalle, jossa oli Pia ja Katja. Sitten siellä chillailin vähä aikaa ja sitten Pete soitti, että tuuppa Hönölle ni lähin sitte sinne. Siellä olinki sitten johonki melkein 5 asti ja lähin kotiin. :--) Kuunneltiin vaan yölintua ja näi! Mukavaa oli!!

Ja 28.6 pääsin takasin Hämeenlinnaan ja nyt tänään mä kattelen kun Leevi ja Jaso pelaa Black Opsia. :--) Mä täs waan kirjottelen Vekan koneella (---:

♥:lla meve

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti