keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Pokaalei, siistei maalei, eikä mitää turhii skandaalei. Teemu tääl muistetaan sut aina, pallojofa ja rightin maila.

NP: Karjala takaisin - JVG ft. Freeman
Hei, oon taas muistanu tosi ahkerasti kirjottaa tätä blogia... Joten siis anteeksi näin alkuun, etten mä oo taas muistellu kirjotella paljoo yhtään. Mulla on siihen syyni, mutta en tässä nyt ala niitä sanomaan. :)

Tosiaan, lukio on alkanu tosi mahtavasti. Koulua ollu vähän päälle kuukausi ja nyt ensimmäinen koeviikko. Tänään oli koeviikon ensimmäinen koe ja se oli just ihanasti maantiedon koe, josta en tajunnu yhtään mitään. Kolme tehtävää, kaks esseepohjasta kysymystä ja yks ilmastodiagrammi juttu. En hallitse vieläkään tota maantietoa... Huomenna olis uskonnon koe, johon oon lukenu jonkun verran ja toivon, että pääsen kokeesta läpi, vaikka vielä pitäis tehä kyllä semmonen essee johon pitää kerätä lehtileikkeitä, jossa uskonto tulee jotenkin esille... Eli en ainakaan sitä tuu saamaan tehtyä ja toivon, että en sen takia joudu uusiin koko kurssia. Ja perjantaina äidinkielen koe, johon pitää kirjottaa onneksi vaan kommentoiva referaatti, eli siis aika helbbo! Ja sitten maantaina on englannin koe, tiistaina ruotsin nollakurssin kokeenpalautustunti ja keskiviikkona matematiikan koe... Huhuh, kamalaa, toivottavasti pääsen jokaisesta kokeesta ees läpi! :)

Eipä mulla enempää asiaa ole taaskaan... Ei oikeen oo enää motivaatiota kirjottaa tätä blogia, joten aattelin poistaa tän kokonaan jos en saa mun motivaatiota tähän takaisin. Eli postausideoita otan innolla vastaan!

Veden päällä liidetään, en pysty toivoo enempää,
Mä tiiän mä tiiän seeen


♥:lla mmeve

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti