keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Set This World On Fire

Heipsuuu! Pitkästä aikaa tämänkin blogin parissa... Joo mä oon vähän huonomuistinen ja muutenki oon ollu aika kiireinen nyt lähiaikoina. Tai en nyt kauheen kiireinen, laiska kuvais ehkä paremmin. Mutta jos mä nyt koitan jotain tänne kirjotella.

Mun kesä on ollu oikeestaan aika kuiva, mitä nyt joskus käyny jossain pidemmällä ja pitäny hauskaa. Juhannus meni tavalliseen tapaan vähän kuppia kaataessa kavereiden kanssa ja oulussa käydessä. Vähän erilainen juhannus muihin verrattuna, koska yleensä oon vaan hillunu puttaalla ja ollu jossain kotibileissä. No, ainakin joskus saa jotain vaihtelua. Muuten on kyllä ollu ihan normaalia, kavereiden kanssa hengailtu ja pidetty hauskaa. Viimesimmäks olin kavereitten kanssa mökillä ja oli ihan älyttömän mukavaa! Haluisin niin paljon kokee ne hetket uudestaan! Loppukesäks ei oo paljon mitään suunnitelmia, muita kun, että torstaina (huomenna) lähen Hämeenlinnaan, jeeejee pitkästä aikaa näkee ihania ystäviä! Sitten alkaakin työt, 2 viikkoa valintatalossa. Toivottavasti menis äkkiä.

Sitten alkaakin jo koulut ja 30.8 THIS IS US aaa, en ehkä oo oottanukaan sitä ku miljoona vuotta. Tän jälkeen 13.1 ja synttärit ja mittarissa helähtää 18-vuotta ja siitä elämä vasta alkaa! Sen jälkeen ootellaanki että olis 7.6-9.6.2014 koska ONE DIRECTION livenä WEMBLEY STADIUMILLA. OUU with my bby Saara. ♥ Nään vihdoinki mun pojat livenä.. En oo ottanukkaan kun puoltoistavuotta että näen ne livenä, nyt se tapahtuu... kääk.

Mut joo voisin kattoa jonkun leffan ja lähtä nukkumaan. (: palataan taas joskus xd

xx eve

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti