maanantai 10. tammikuuta 2011

from yesterday► From Yesterday - 30 Seconds To Mars

Ai mikä bloggailu? Onko taas vähän jäänyt. Mä oon todella huono tässä ja mua hävettää, että mä oon ees alottanu tällasen, kun mulla kestää monia päiviä, ennenkun saan päivitettyä tätä uudelleen. Oon pahoillani, etten oo bloggaillu paljoo ja kun tälle blogille tulee kumminkin koko ajan uusia lukijoita, niin haluun niiden mieliks kans kirjottaa tätä.

Mulla tuli tässä mieleen, että voisin kirjottaa pari juttua ittestäni tähän. Ihan huvin ja urheilun vuoksi. ;)

Nimi: Eveliina
Lempinimi: Eve, Ellu ja meve + mitä kaikkea siskot + kaverit on keksiny
Syntymäaika ja -paikka: 13.1.1996, Oulu
Harrastukset: Mun on pakko myöntää, etten jaksa harrastaa mitään. Mun kunto on huonontunu tässä vuoden aikana, tiedän mistä se johtuu, mutta en jaksa alkaa sitä tähän kertomaan. Mun lähimmäiset ystävät + tutut tietää sen ja haluun niiden vaan tietävän sen. Valokuvaan aina kun vaan ehdin ja jaksan. :)
Siviilisääty: Seurustelee (3kk ja 2vk) ♥
Perhe: Äiskä, iskä + 4 siskoo ja yksi veli
Lemmikkejä: Ei ole, mutta haluaisin omistaa koiran tai kissan. Pienenä toivoin aina ponia joululahjaksi, mutta eihän sieltä pukin kontista koskaan sellaista ilmestynyt.
Parasystävä: Sirja ♥

Ja sitten vois kerrata vaikka viikonlopun tapahtumat.

PERJANTAI 7.1

Heräsin vaihteks aikasin ja menin murulle. Siellä sitten vietin koko päivän ja illalla tultiin käymään meillä.

LAUANTAI 8.1

Nukuin himopitkään, niinkun lomalla kuuluukin! Heräsin vasta joskus 12.42. Toki menin nukkuunkin vasta 3.00 yöllä, hehh. Siellä vaihteeksi taas kokopäivä ja kävin kotona muutaman kerran.

SUNNUNTAI 9.1

Heräsin 10.33 puin, söin ja suuntasin murulle, koska meidän oli tarkotus mennä KIRKKOON. Kyllä, mun pitää kerätä riparipassiin merkintöjä, mutta arvaatte varmasti, ettei me sitten menty. Jäätiin vaa murulle lagailee ja jossain välissä päätettiin käydä ulkona vähän aikaa haukkaamassa happea.

TÄNÄÄN 10.1

Alkoi arki ja aherrus. Onneks menin vasta kymppiin kouluun niin sai nukkua pitkään! Koulussa oli oikeestaan aika lepposaa ja mukavaa, vaikka työhön palattiin heti kun päästiin istuun penkkeihin. Huomenna sitten taas onkin luvassa maailman paskin päivä viikossa.

Liikuntaa x2, Terveystietoa x2 ja Kemian ekskursiota. Ekskursio onneksi pelastaa koko muun paskan päivän ♥

xoxo evejee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti