tiistai 18. joulukuuta 2012

: i didn't want anyone else, porque siempre foste tu i try to keep my confidence, but it's all so insecure


Heipähei rakkaat lukijaystäväni! Huomasitteko, blogin banneri muuttui jälleen, mutta se saattaa muuttua kohta uudelleen, koska tuo on vain kokeilu ja ihana ystäväni Aino tekee mulle paljon hienomman joku päivä!

Mutta siis, aloitetaampa. Joo, mää oon kipeenä kotona ja musta olis tosi kiva tietää, että mikä/mitä mun kurkussa oikeen on. Kävin eilen terveydenhoitajalla koulussa, se laitto terveyskeskukseen mulle lähetteen ja sain ajan sinne. Menin käymään sitten siellä ja ne otti multa nielunviljelyn ja sanoivat, että "huomenna tulee tulokset", eli siis tänään. No, soitettiin sitten äitin kanssa sinne tänään aamulla, niin eihän ne tulokset kuulemma tänään ole tulleet, että ne tulee vasta huomenna... Mun kurkku tosiaan tekee vaan kuolemaa tän odottelun takia. Olisi ihan kiva jos pystyisin nielemään, yskimään, aivastamaan, haukottelemaan ja etenki puhumaan niin ettei sinne satu ihan kokoaikaa. Eiköhän tämä tästä vielä joku päivä, ellei joku kuolemantauti ole. ;-)

Eipä mulla mitään kummempaa asiaa nyt ole, joten palataan joku päivä, kun jaksan kirjoittaa enemmän ja fiksumpia asioita! Mä jatkan tuota rakkaussarjan (gossip girl) kattomista (-:

see you later, mmeveeee2 kommenttia: