perjantai 2. maaliskuuta 2012Heippa, mulla on ollu tavallaan aika kiireinen viikko, jonka takia en oo kerenny oikeen postaileen, tai oleen muutenkaan koneella. Mutta siis, viime viikonlopustahan mä selitin jo viime postauksessa, mutta viikon tapahtumista voisin postailla nytten. 


Maanantai 27.2
Mä olin koko päivän vaihteeks kaupungilla, koska Eini lähti sen siskon mukaan Tuulokseen kattoon jotain niiden tuttuja. Käytiin poikien kanssa Tiiriössä sitten iltapäivällä ja en tajua mikä järki siinäkin oli, mutta ei se mitään hauskaa se kumminkin oli. :) illalla Karo soitti mulle että voisin mennä käymään Vilillä, sit kävin siellä illalla. Sieltä ku lähin, niin menin suoraan Einille. Siinä sitten yritettiin keksiä jotakin tekemistä ja päätettii soittaa Nikolle, että missä päin maailmaa se menee. Hän sano sitten, että hän on menossa Tonille. Päätettiin sitten, että mekin mennään sinne. Istuttiin siellä sitten iltaa ja lähin kotia päi 22.15 bussilla. 

Tiistai 28.2
Tää oli kuolettava päivä. Hengasin pari tuntia kaupungissa, menin bussilla himaan ja istun siellä hetken aikaa ja sit menin Jonnalle istuun iltaa Jonnan ja Lotun kanssa. Lottu lähti kyllä melkein heti ku mä pääsin sinne, mutta jäätiin sitten Jonnan kaa istuun kaksin iltaa. Juotiin teetä, syötiin ja jauhettiin paskaa, niinku yleensäkki. :)

Keskiviikko 29.2
Eli mä olin päivällä kaupungissa hengailemassa, ku Einiki otti ja lähti Hauholle yöks. Illalla saatiin Heidin kanssa idea, että lähetään vähän bussirinksaileen. Istuttiin sitten bussissa semmoset kaks tuntia, ja sitten tajusin, että nyt mulla lähtee viimenen bussi, millä pääsen suoraan kotiin. Vaihdoin bussia sitten linja-autoasemalla. Siinä kun oottelin bussia niin Sini soittaa mulle. Puhuttiin siinä jonkun aikaa ja sitten joku känninen mies huutaa mulle siinä että "Lopeta toi paskanjauhanta, ei sitä tarvi koko kylälle levittää, mä soitan sulle kohta poliisit. Vitun ämmä, vitun kusipää." katoin sitä miestä sillee, että "miks mulle huudat, ku en oo tehny mitään, vaan puhunu normaalilla äänellä puhelimessa?" kaikenlisäks olin vielä aika kaukana siitä. :D

Torstai 1.3
Tätä päivää mä olin odottanut jo kaks viikkoo! HPK-Lukko ja Harri Tikkanen. ♥ Eli siis aamulla ku heräsin, lähin melkein heti Einin kanssa käymään Tiiriössä viemässä sen koneen huoltoon ja sit hengattiin vähän aikaa Tiiriössä. Sit ku päästiin bussii, mentiin Einin kämpille ja kokeiltii miten ne kajarit toimii mitkä se osti Gigantista. Ja hyvin soi! Sitten lagailtiin Einillä jonkun aikaa ja hypättiin taas bussiin ja mentiin kaupungille. Kaupungilla ei ollu oikeen ketään. Käytiin shoppailemassa Catwalkilla, H&M'ssä, KooKengässä ja Clicksissä. Catwalkilta ja Clicksistä ei löytyny mitää, mutta H&M'stä ja KooKengästä löyty. KK'sta löyty Einille semmoset ihanat kengät ja H&M'stä sukat. :) Sitten illalla jänitettiin pelissä miten käy. Ja totta kai Lukko vei. ♥ Pelin jälkeen jäätiin ottaan sit Tikii vähäks aikaa ja mulle tuli joku mies jutteleen, kuinka senki suosikkipelaaja on Harri ja kaikkee muuta, halas yms. Sitten ku Tiki tuli, niin juteltii siinä hetki sen kanssa, otettiin kuvat ja lähettiin Einin kämpille. Einille tuli sitten illalla vähä porukkaa, Tommi, Jimi, Jaso, Leevi ja Elias. Tommi ja Jimi lähti hetken päästä ajelee, niin jäätiin nelisteen sinne. Sit Elias lähti jossain välissä ja jäätiin kolmisteen. Joskus 12 aikoihin Jaso lähti heittään mua kotii. Jee pääsin mautoileen taas pitkästä aikaa. :D Kotona menin melkein suoraan nukkuun, koska väsytti aivan älyttömästi!

Perjatai 2.3 
Tänäääääääään mä vihdoinki pääsen pois Hämeenlinnasta vähäks aikaa! Okei, en mä ehkä ollut sitä odottanu, mutta pääsee katteleen muitaki naamoja, ku niitä tuttuja joita näkee kaupungilla ja sunmuualla niin paljon. Eli siis mä lähden Haukiputaalle! 
Aamulla mä kävin Einillä hakemassa mun laturin ja lasit, jotka jäi sinne eilen. Sitten päätinki, että jään istuun sinne vähäks aikaa. Katottiin Awdwardia (joku semmonen :D) MTV'ltä ja vähä mässäiltiin siinä. Sitten joskus vähä jälkeen kaks lähin käveleen Einiltä takasi kotiin ja pakkaan. Mutta mihin mun pakkaaminen on jääny, ku oon kirjotellu tätä ja muutenki istunu vaan koneella. :D 

Voisin lähtee pakkailemaan loppuun ja sitten lähteä istumaan junaan. Mutta palataan taas joku kaunis päivä, kun jaksan kirjotella ja on asiaa. ;)

♥:lla evejeeTähtimerkeistä laskettu horoskooppisi :Elä päivä kerrallaan ja katso, miten asiat lähtevät kehittymään. Huolehtimalla et saa itsellesi kuin pahan mielen koko viikoksi. Älä rakenna pilvilinnoja, sillä ne romahtavat. Kiintymys syvenee rakkaudeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti