maanantai 7. tammikuuta 2013

: breathe your smoke into my lungs, in the back of a car with you i stare into the sun









Håi kaikki! Näin aluksi jo pyydän anteeksi tuota kuvalaatua ja kuvataidottomuutta. :D en oo koskaan ollu mikään taidekuvaaja, eikä musta varmaan koskaan sellasta tuu... No, onpahan ainakin jotakin kuvia, ettei ole taas ihan kuvaton postaus. (:

Mutta niin, aattelin tulla näin maanantain kunniaks postailemaan teille lukijani, anonyymit yms. muut siellä jossain toisella puolella ruutua, jos edes seurailette tätä blogia. :)

Tänään mulle ei oo tapahtunu mitään erikoista, eikun onpas!! Aamulla söin vissiin vanhentunutta ruokaa, koska mulle tuli huono olo sen jälkeen, meinasin myöhästyä linkusta aamulla kouluun ja mun ventit hävis matkalla, kemian ja matikan tunnilla en jaksanu tehä paljo mitään ja huhhuh... Ei oo mun päiviä nää maanantait. No, illalla olin sitten kiviniemessä ja kellon nuokkarilla. Jouduttiin Kristan kanssa käveleen niiltä kiviniemestä kelloon. Matka ei sinänsä ees oo pitkä, mutta vannoin sen matkan jälkeen etten kävele enää koskaan, no joudun kumminkin joka aamu käveleen linkkupysäkille ja keskuspysäkiltä koululle. :D joops, mutta nyt voisin taas syventyä tuon englannin pariin ja lähtä vaikka kohta puoliin nukkumaan, kun ei tälle illalle jaksa keksiä enää muutakaan tekemistä. :)


adios amigoos, see ya later, mmeveeee

4 kommenttia:

 1. evee! mä niin tykkään sun blogista :-) en tiiä mikä siin o mut sul sujuu tosi hyvin kirjottaa noi tekstit!! jatka samaan malliin! :-) ps. muista nähä muaki joku päivä )--:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. iiiiihana ade!! nuo tekstit on aiva ylitönkköjä! tuu nuokkarille torstaina jos kerkeet, ku tuun sillo varmaan seuraavan kerran vasta kylälle, kun muuten pitää tehä kaikkia koulujuttuja (:

   Poista
 2. liiityn lukijaksiii :-)

  http://mylife-olka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeijjj, pittääpi käyä lukasemassa sun blogia ja liittyä vastineeksi sulle lukijaksi :-) !

   Poista