sunnuntai 6. tammikuuta 2013

: your weapons are words killers when heard

Crazy, thinking you would ever change 
The nights will always be the same 
For you and I 

I would change this, if only you would let me 

But baby you don't get this 

You don't even try 

Hey again. Mulla ei taaskaan ole yhtäkään kuvaa, koska puhelimet on temppuillu ja kamera on jääny aina kotiin, joten tästäkin postauksesta tulee todella tylsä. 


Mutta aloitetaampa vaikka perjantaista, perjantaina mää pääsin koulusta 12.45 ja poljin suoraan kotiin ja kävin koneella ja söin. Kattelin vähän aikaa O.C:ta ja sitten aloin kattoon Innsbruckin mäkikilpailua, Schlieri voitti. ♥ sitten lähin mun siskon kyyvillä kelloon nuokkarille. Tsippaloitiin siellä sitten Kristan kanssa jonku aikaa ja sitten saatiin idea, että lähetään puttaalle. No, mentiin sitten pysäkille oottaan linkkua ja oltiin puttaalla joskus 8 aikoihin. Käytiin superilla kattomassa porukkaa ja oltiin siinä hetken aikaa. Krista lähti seuraavalla linkulla takasin kelloon ja mää jäin superille muitten kanssa. Vähän yheksän jälkeen lähettiin porukalla käveleen Iidalle ukonkaivokselle. Siellä sitten oltiin loppuilta ja kotiin pääsin 2 aikoihin yöllä Jonnen kyyvillä mopolla. Hyrrr, oli muuten vähän kylmä kyyti! 


Lauantaina mää heräsin joskus 1 aikoihin, sitten mähösin kämpillä yksin jonkun aikaa, sitten joskus 2-3 aikoihin Reetta tuli meille, juotiin teet, syötiin paljon kaurakeksejä ja puhuttiin kaikesta. Sitten 17.10 alettiin seuraan Bischoffenin mäkikilpailun karsintaa ja syötiin ruokaa. Karsinnan jälkeen lähettiin pyöräileen Iidalle ja siellä oltiikin sitten loppuilta. Kotiin tulin Tompan isäpuolen kyyvillä 12 aikoihin.


Tän sunnuntain oon vaan ollu kämpillä ja miettiny, että mitä tekisin. Aattelin siivota kohta ja sen jälkeen suunnistaa johonki päin kylää ja illanpäälle käyä Kallella kahvilla pitkästä aikaa. Pitäis enkun ainettakin alkaa kirjottaan, mutta ei mulla tunnu olevan koskaan siihen aikaa. :-D


Mutta koska tämä postaus oli näin tylsä, mää yritän tehdä seuraavasta paaaljon paremman. (: ♥ see ya laterrs, mmeveeee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti