perjantai 4. tammikuuta 2013

: but everything we have is stuck in the moment, and there's nothing my heart can't do

♫► Silent Despair - Anna Abreu 

Hei taas pitkästä aikaa. Uusi vuosi siis oli ja meni hyvässä seurassa! Alkuillasta olin Ukonkaivoksella Jonella, kävin aladarissa ja superilla, ja lähin käveleen Keiskaan Peetulle. Loppuillan olinkin Peetulla, katottiin raketit ulkona, juhlittiin yhessä, halailtiin paljon, juotiin, poltettiin tupakkia. Peetulta siirryttiin 12 jälkeen Patulle melkein naapuriin ja siellä jatkui sama homma, mutta ilman raketteja ja pihalla olemista. Meitä oli monta, mutta onneksi pikkuriidoista huolimatta ei mennyt kaverisuhteet poikki eikä tavarat hajoillu. 

Yllätyin positiivisesti, kuinka hyvä uus vuos lopulta oli, vaikka alkuun näytti, että juhla oli vaivan turha, eikä siinä olisi ollut järkeä. Onneksi loppujen lopuksi kaikki meni todella hyvin! 

Koulu alkokin sitten jo 3.1 ja päästiin vihdoin meijän uuteen hienoon lukioon. Vaikka en alkuun ajatellutkaan, että opiskelu vois kiinnostaa, koska se aloitettiin parakeissa ja yläasteen tiloissa, mutta nyt tuntuu siltä, että kyllähän se saattaakin maittaa. :) 

Lähipäivinä mä en oo tehnyt muuta, kun ollu kotona, kattonu mäkihyppyä!! ja kävin nuokkarilla muutamana päivänä kun se oli auki. Ja nyt viikonlopuksi mulla ei ole suunnitelmia. :( 

Nyt aattelin jatkaa O.C:n kattomista ja oottaa että kello on puoli 3, että pääsen kattomaa Innsbruckin mäkikilpailua! (: 


we♥it
we♥it
we♥it
we♥it
we♥it
we♥it

see you later readers, mmeveeee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti