tiistai 22. tammikuuta 2013

Vaikka sua rakastaisin enemmän, nauraisin pois kaiken ikävänSanokaa mielipide, vaaleat vai tummat hiukset? :-)

Hei taas, mihin tämänki päivä katos? Tuntuu, että menin vasta kouluun ja pääsin koulusta ja nyt kello onkin jo yhtäkkiä 9? Huhuh.

Ja tämäkin päivä on taas ollu ihan mun päivä... Aamu meni ihan hyvin, paitsi että oltiin Artun kanssa unohdettu, että meillä olis tänään pitäny pitää joku enkun suullinen aine. Ja hypärillä ei yllätys yllätys ollut mitään tekemistä... Iltapäivällä mää onnistuin myöhästyyn bussista. Tai oikeestaan, se bussikuski feidas mut, kun lähti ajamaan, vaikka olisin just ollu siinä etuoven kohalla.. Menin sitten käymään kirjastossa, lainasin pari kirjaa. Kyllä, kyllä mä luen kirjoja. ;-) molemmat ovat Rick Riordanin, Salamavaras, Percy Jackson-kirjasarjan ensimmäinen osa, jonka oon kyllä lukenut jo monta kertaa ja omistanut itekkin, mutta pitkään aikaan en oo voinu lukea sitä, kun lainasin sen joskus Annille... Ja toinen kirja on Liekehtivä Valtaistuin Kanen aikakirjojen toinen osa. Sitten menin ootteleen bussia, jos tulis ees joku millä pääsisin lähemmäs kotia. Ja 20:nhän sieltä tuli ja pääsin Törmän pysäkille asti. Siinä olin kävelemässä jo toiselle puolelle siskon kyytiin, kun tajusin, että Jere tulee vastaan ja pysähtyy siihen pysäkille ja sanon siskolle, että meen seuraavalla bussilla kotiin asti. Sitten jäin siihen jutteleen Jeren kanssa joksikin aikaa ja jonkun ajan päästä hyppäsin 30:seen ja menin kotiin.

Nyt oon vaan illan chillaillu kotona ja kattonu Misfitsiä ja sitten joku aika sitten kävin Juhan, Pekan ja Epun kanssa tuossa meijän pihalla, ku ne tuli käymään. :-)

Misfits jatkuu ;-) ♥:lla mmeveeee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti