sunnuntai 13. tammikuuta 2013

: Here we are, looking at the stars I can hear, the beating of your heartÄiti bongas tämmösen jännän ilmiön, kun ajettiin Hämeenlinnaan päin. Oikealla puolella kuvassa aurinko, josta heijastuu sateenkaaren toinen pää ja toinen pää näkyy vasemmalla puolella. :)

Vähän maisemia menomatkalta Hämeenlinnaan.

Tätä on odotettu kuin kuuta nousevaa, että milloin jätkä lyö lukkoon sen, että tekee jälleen paluun! Ja nyt se on totta! One last time Janne. ♥

Hiljeni askel elossa ehtoon, väsynyt sydän levon sai.

Mamman viimeinen matka, lepää rauhassa! ♥

Meijän ralli-skoda!! 

Pyhäjärven vaskikelloilta. "vaskikellopuhelinkoppi"

Punainen Pyramidi, Rick Riordan. Aivan mahtava kirjasarja! 

Synttärilahja siskolta, namnam suklaatia. ♥
Jooh elikkäs, tänään kotiuduttiin pitkältä ja raskaalta Haukipudas-Hämeenlinna-Loppi-Hämeenlinna-Haukipudas-matkalta. Viikonloppuun mahtu paljon hyviä hetkiä, kyyneliä, surua, naurua, ystäviä, kavereita, syömistä, juomista, tupakkia, kahvia, kakkua, ruokaa ja sukulaisia.

Perjantaina siis lähettiin ajeleen 8 aikoihin aamulla Hämeenlinnaa kohti. Ei pysähdytty kuin muutamassa vakipaikassa kahvilla ja perillä oltiin noin 4 aikoihi iltapäivällä. Chillailin sitten siskolla jonkun aikaa ja illalla menin kattoon kavereita kaupunkiin! Jihaa, oli ihana nähä kaikkia muruja pitkästä aikaa!♥

Lauantaina sitten olikin mamman hautajaiset, joiden takia siis tultiin Hämeenlinnaan. Aamulla puoli 10 aikoihin lähettiin ajeleen autolla Loppia kohti, käytiin kukkakaupassa ja mentiin kappelille päin. Siellä näin taas sukulaisia pitkästä aikaa (pakko myöntää, että puoliakaan en oikeesti tunne!). Kirkko ei itsessään kestänyt kun noin 1h, sitten laskettiin mamma hautapaikkaan ja lähdettiin muistotilaisuuteen lounastupaan. Muistotilaisuudessa söimme, joimme kahvit, luettiin adressit ja loppuaika puhuttiin niitä näitä mammasta sun muusta kaikesta. 2 aikoihin lähettiin ajeleen Tevännön kautta takaisin Hämeenlinnaan. Illalla sitten lähin taas linkulla keskustaan ja siellä hengasin kavereiden kanssa. Ja kun kello näytti 00:00, sain alkaa juhlia mun synttäreitä. Mittarissa siis nyt 17-vuotta ja kituvuosi edessäpäin! Joskus kahentoista jälkeen sitten lähin keskustasta kaverin luota käveleen Sinin, Osmon ja Junnon luokse linkkuasemalle ja pääsin niiden kyydillä siskolle Nummelle.

Tän sunnuntaipäivän mä oon vaan istunu autossa aamusta asti ja pääsin kotiin vasta joskus 4 aikoihin. Sitten sisko ja sen pojat tuli nyt käymään meillä kakkukahvilla, joten mun pitää mennä viihdyttämään niitä. Kiitti ja kuitti.

see you later, mmeveeeee

1 kommentti: